ESTAND

pensat per la marca de roba Sita Murt

realitzat amb Maddi Martínez
elisava, 2010

Es basa en el logo de la marca carecteritzat per unes línies negres aleatòries.  Aquestes es representen amb una sèrie de cables de fibra òptica penjats de manera que creen com un “bosc” i entre aquest  s’amaguen les peces de Sita Murt.

s’ajunta la línia del logo amb els típics dibuixos de la marca

Comentaris tancats a ESTAND

Filed under Interiors

AMIC INVISIBLE

rinyonera

regal, 2008

Realitzada a mà amb diferents tipus de tela.

Fotografies fetes per Júlia Potrony

Comentaris tancats a AMIC INVISIBLE

Filed under Producte

MAKIS

parada take away al mercat de la boqueria

realitzat  amb Elisenda Troguet (Brokylstudio)
Elisava, 2009

Makis és una nova proposta que es centra en oferir menjar per emportar; salat, consistent i complert. En una parada en el mercat de la boqueria on trobaràs el millor peix fresc de Barcelona. L’estil buscat es basa amb una línia japonesa molt senzilla on l’espai en blanc és tant o més importatnt. Els elements identificatius fan referència directa al producte que s’ofereix de forma clara i senzilla.

vista de la parada integrada en el mercat

La forma trobada ha estat el resultat de buscar un espai impactant, diferent i molt senzill. Al estar situats en una zona de  pas es crea un espai obert al públic per les quatre delimitacions de la parada podent circular al voltant d’aquesta. Aquesta només consta d’una zona de treball i exposició que conflueixen en la mateixa superfície, que és la representació directa d’un maki on la zona de treball queda al centre identificant-se directament amb el peix del maki.

zona de treball i d’exposició del peix per elaborar el MAKI


El packaging està pensat, per que tots els elements s’incloguin en ell, i que el client el pugui agafar amb una mà alhora que es menja els makis.

Comentaris tancats a MAKIS

Filed under Interiors

PIS D’ESTUDIANT

habitatge

elisava, 2007

Aquest pis de 75m3, està pensat per a dos joves germans, un dels quals pateix de sordessa. a partir d’aquesta idea s’ha buscat un espai visualment accessible des de qualsevol punt, per buscar la màxima eficiència comunicativa.

menjador                                  cuina/estudi                             habitacions

El resultat és una planta diàfana, on un cub central (lavabos), ens servei d’element divisòri, de la cuina i sala d’estar. Per aconseguir un espai íntimi per a cada un dels germans, s’ha jugat amb la secció, s’ha creat una llitera elevada, on mitjançant la separació dels armaris, ens crea dues habitacions, per accedir-hi existeixen dues escales de gat, recolçades al cub central. Per últim, a la terrassa extrior s’hi ha possat el mateix paviment, hi unes portes abatibles el 100%, ja que quan es vulgui, aquesta passi a ser una part més de l’interior.

Planta diàfana

Llitera, els armaris fan d’element divisòri

Vista frontal, des d’una paret mitjera

Comentaris tancats a PIS D’ESTUDIANT

Filed under Interiors

CATIFA

reciclatge

elisava,2007

És una estora creada a partir d’un material natural com és ara el suro, unint un conjunt d’objectes reciclats; els taps de cava, tradicionals catalans.

Fent dos forats a cada tap i unint aquests amb un cordill, jugant amb la seva geometria ens permet arribar a crear aquesta superficie, formant una estora original i divertida.

Va ser presentada al concurs RECREA’T;  http://www.ensantboi.com/juventud/recreat.asp

Comentaris tancats a CATIFA

Filed under Producte

COMUNITIY GRASS

espai de trobada per grup d’estudiants ecologistes

realitzat amb Lien Daelemans, Ine Devos, Sigrid Verdoot
khm Mechelen, 2009

Aquest projecte tracta d’adaptar un edifici existen (de la universitat de Leuven, Bèlgica) a les necessitats d’un grup d’estudiants que es reuneixen per tal de fer activitats, discursos, exposicions, tallers… per millorar i lluitar a favor de la natura.

vista des de l’hort/jardí

Aquest consta de tres plantes, on tan la primera i l’àtic estan unides per una caixa, que sobre surt de l’edifici, donant emfàsi, al parc que es troba al davant, posant amb un contacte directe a la natura. S’habiliten diferents espais, a la primera planta un punt de trobada amb un bar, a l’àtic una zona de consulta i exposicions, i al subterràni una zona de tallers, amb sortida directe a l’exterior, on disposen d’un petit hort. Vegeu dibuixos de l’interior a la segona pàgina.

Comentaris tancats a COMUNITIY GRASS

Filed under Interiors

REUSE THE BRETELS

repensa l’ús dels tirants

Khm Mechelen, 2009

A partir d’un objecte de segona mà; com ara uns tirants de tota la vida, es proposa un ús diferent per aquests.

Comentaris tancats a REUSE THE BRETELS

Filed under Producte