PIS D’ESTUDIANT

habitatge

elisava, 2007

Aquest pis de 75m3, està pensat per a dos joves germans, un dels quals pateix de sordessa. a partir d’aquesta idea s’ha buscat un espai visualment accessible des de qualsevol punt, per buscar la màxima eficiència comunicativa.

menjador                                  cuina/estudi                             habitacions

El resultat és una planta diàfana, on un cub central (lavabos), ens servei d’element divisòri, de la cuina i sala d’estar. Per aconseguir un espai íntimi per a cada un dels germans, s’ha jugat amb la secció, s’ha creat una llitera elevada, on mitjançant la separació dels armaris, ens crea dues habitacions, per accedir-hi existeixen dues escales de gat, recolçades al cub central. Per últim, a la terrassa extrior s’hi ha possat el mateix paviment, hi unes portes abatibles el 100%, ja que quan es vulgui, aquesta passi a ser una part més de l’interior.

Planta diàfana

Llitera, els armaris fan d’element divisòri

Vista frontal, des d’una paret mitjera

Comentaris tancats a PIS D’ESTUDIANT

Filed under Interiors

Els comentaris estan tancats.