MAKIS

parada take away al mercat de la boqueria

realitzat  amb Elisenda Troguet (Brokylstudio)
Elisava, 2009

Makis és una nova proposta que es centra en oferir menjar per emportar; salat, consistent i complert. En una parada en el mercat de la boqueria on trobaràs el millor peix fresc de Barcelona. L’estil buscat es basa amb una línia japonesa molt senzilla on l’espai en blanc és tant o més importatnt. Els elements identificatius fan referència directa al producte que s’ofereix de forma clara i senzilla.

vista de la parada integrada en el mercat

La forma trobada ha estat el resultat de buscar un espai impactant, diferent i molt senzill. Al estar situats en una zona de  pas es crea un espai obert al públic per les quatre delimitacions de la parada podent circular al voltant d’aquesta. Aquesta només consta d’una zona de treball i exposició que conflueixen en la mateixa superfície, que és la representació directa d’un maki on la zona de treball queda al centre identificant-se directament amb el peix del maki.

zona de treball i d’exposició del peix per elaborar el MAKI


El packaging està pensat, per que tots els elements s’incloguin en ell, i que el client el pugui agafar amb una mà alhora que es menja els makis.

Anuncis

Comentaris tancats a MAKIS

Filed under Interiors

Els comentaris estan tancats.