COMUNITIY GRASS

espai de trobada per grup d’estudiants ecologistes

realitzat amb Lien Daelemans, Ine Devos, Sigrid Verdoot
khm Mechelen, 2009

Aquest projecte tracta d’adaptar un edifici existen (de la universitat de Leuven, Bèlgica) a les necessitats d’un grup d’estudiants que es reuneixen per tal de fer activitats, discursos, exposicions, tallers… per millorar i lluitar a favor de la natura.

vista des de l’hort/jardí

Aquest consta de tres plantes, on tan la primera i l’àtic estan unides per una caixa, que sobre surt de l’edifici, donant emfàsi, al parc que es troba al davant, posant amb un contacte directe a la natura. S’habiliten diferents espais, a la primera planta un punt de trobada amb un bar, a l’àtic una zona de consulta i exposicions, i al subterràni una zona de tallers, amb sortida directe a l’exterior, on disposen d’un petit hort. Vegeu dibuixos de l’interior a la segona pàgina.

Comentaris tancats a COMUNITIY GRASS

Filed under Interiors

Els comentaris estan tancats.